Ergoff byter namn till Sono

Du har kommit rätt! Ergoff heter numera Sono Sverige AB. Vi är samma gäng som tidigare med fokus på kunskap, service och hållbarhet. Vårt mål är att förbättra din arbetsvardag.

Välkommen!

Ring oss på
018-18 68 80

Kundservice

Kunskap

Logga in

Shopping Cart
Varukorg

Vi förstår vad du behöver-för en bättre arbetsvardag


Kvalitet, service och hållbarhet


Ta hjälp från någon av våra experter


Verktygsvagnar

Verktygsvagnar

Verktygsvagnar är en flexibel lösning som gör det enkelt att transportera verktyg runt på arbetsplatsen. Sono verktygsvagnar har solida hjul med robusta kullager, vilket gör dem stabila att gå vidare. Vag ...

Verktygsvagnar är en flexibel lösning som gör det enkelt att transportera verktyg runt på arbetsplatsen. Sono verktygsvagnar har solida hjul med robusta kullager, vilket gör dem stabila att gå vidare. Vagnarna är försedda med praktiska detaljer och funktioner som lådor, hyllor, handtag och handtag i olika varianter.

Produkterna har valts så att de uppfyller kraven för både säkerhet och funktionalitet. Bli inspirerad i av utbudet på den här sidan och lägg till önskade verktygsvagnar i kundvagnen. Vi skickar direkt till din dörr, snabbt och säkert. Beställ dina verktygsvagnar idag och se fram emot en säkrare, effektivare och bekvämare vardag i verkstaden.

Förutom våra verktygsvagnar erbjuder vi bland annat lådsektioner, verktygsplattor och ergonomiska arbetsbord och arbetsstolar. Således täcker vi alla behov och kan skapa en komplett lösning med högsta funktionalitet. Bli inspirerad av vårt sortiment genom att klicka på de enskilda kategorierna eller ring oss för personlig service.

 

Det finns ingen produkt att visa i denna kategori.