0
3
:
0
0
Få 15% rabatt här och nu
Din rabatt har lagts till
Har du svårt att bestämma dig?
Om du beställer inom de närmaste 30 minuterna ger vi dig 15% rabatt på din beställning. Så kanske valet blir enklare?
Denna rabatt kan inte kombineras med andra rabatter / kampanjer.
Shopping Cart

Tillbehör till arbetsbord

Här hittar du tillbehör och påbyggnadsdetaljer till arbetsbord. Alla arbetsbord från vårt varumärke GBP ergonomics kan kompletteras med påbyggnadsdetaljer och modulbaserade tillbehör. 

Mer information
Sortera efter

Tillbehör till arbetsbord
För individuell anpassning av arbetsplatsen erbjuder vi ett brett sortiment som passar särskilt bra för packning, lager, industri och verkstad, exempelvis hyllor, verktygstavlor, skåp, armar och andra tillbehör. Modulbaserat tillbehör innebär färdiga påbyggnadslösningar för arbetsbord från vårt varumärke GBP ergonomics. Dessa påbyggnader är framtagna för modulbredder på 670, 900, 1350 och 1775 mm. Som exempel kan man på ett arbetsbord med bredd 1500 mm välja att bygga på med 2 stycken 750 mm moduler eller 1 styck modul på 1350 mm.
Det går även utmärkt att kombinera olika moduler på ett arbetsbord, så länge totalbredden inte överstiger bordets totalbredd. Tveka inte att kontakta oss via mejl, telefon eller chatt, för hjälp med ditt projekt, eller om du har specifika frågor om en produkt. Det går också bra att skapa en offertförfrågan direkt på de produkter du önskar.
Läs mer Läs mindre