Ergoff byter namn till Sono

Du har kommit rätt! Ergoff heter numera Sono Sverige AB. Vi är samma gäng som tidigare med fokus på kunskap, service och hållbarhet. Vårt mål är att förbättra din arbetsvardag.

Välkommen!

Ring oss på
018-18 68 80

Kundservice

Kunskap

Logga in

Shopping Cart
Varukorg

Vi förstår vad du behöver-för en bättre arbetsvardag


Kvalitet, service och hållbarhet


Ta hjälp från någon av våra experter


Arbetsplatsutrustning

Arbetsplatsutrustning

Här hittar du allt inom arbetsplatsutrustning. Produkterna har valts så att de uppfyller kraven för både säkerhet och funktionalitet. Bli inspirerad i av utbudet på den här sidan och lägg till önskad a ...

Här hittar du allt inom arbetsplatsutrustning. Produkterna har valts så att de uppfyller kraven för både säkerhet och funktionalitet. Bli inspirerad i av utbudet på den här sidan och lägg till önskad arbetsplatsutrustning i kundvagnen.

Vi skickar direkt till din dörr, snabbt och säkert. Beställ din utrustning idag och se fram emot en säkrare, effektivare och bekvämare vardag i verkstaden. Vi erbjuder bland annat Industrimattor, verktygsvagnar och ergonomiska arbetsbord och arbetsstolar.

Således täcker vi alla behov och kan skapa en komplett lösning med högsta funktionalitet. Bli inspirerad av vårt sortiment genom att klicka på de enskilda kategorierna eller ring oss för personlig service.