Shopping Cart
Skräddarsydda speciallösningar
Lager och industri
2021-09-28

Skräddarsydda speciallösningar

Till och från så finns det ett behov av skräddarsydda speciallösningar. Trots det stora utbudet i vårt standardsortiment uppstår ofta behov av speciallösningar. Då erbjuder vi en erfaren medarbetarstab som älskar att lösa ditt problem. Var därför inte rätt att fråga oss angående dina önskemål.

Så här går det till:

1. Tillsammans med dig som kund gör vi en enkel ritning utifrån
dina önskemål och behov. 

 

 

 

2. Ett förslag tas fram av vår konstruktör till en anpassad lösning och presenteras
för dig i form av CAD-ritningar. 

 

 

 

3. Efter att lösningen godkänts startar tillverkningen. Slutleverans till kund!
Nedan är ett exempel på ett specialanpassat vinklingsbord med 70 graders lutning
som har möjlighet att använda vårt nya lyftpelarsystem TL18 och TL3.
Detta vinklingsbord kan även anpassas för ESD. 

 

 

Nedan är några exempel på skräddarsydda lösningar:

 

 

Arbetsbord med tillhörande upphängningssystem

Kunden efterfrågade en ren och fin arbetsplats med tillhörande upphängningssystem för arbetsredskap för kundens montering. 

 


 

Höj- och sänkbar packstation

Kund hade ej höj- och sänkbara packstationer. Efterfrågade höj-och sänkbara stationer med bättre förvaringsmöjligheter för tomt emballage. GBP föreslog vårt "bord 400" med en specialunderhylla med stort utrymme. Bordet tillverkades också med inbyggd våg. 

 


 

Stora arbetsytor med förvaringslösningar för verktyg

Kund efterfrågade stora arbetsytor med tillhörande förvaringslösning för verktyg. Ett urval gjordes ur vårt stora sortiment som uppfyllde kraven från kund. Endast vissa justeringar på storlekar gjordes. 

 


 

Höj- och sänkbar hörnarbetsplats

En arbetsplats med stora ytor för packning och skrymmande gods. Arbetsplatsen är uppdelad i 3 individuellt ställbara arbetsytor. Här används vårt Ergomini i anpassat utförande. 

 


 

Avsyningsbord

Avsyningsbord med hela 4200x1600 mm i arbetsyta, även underhylla som är avsedd för lagringsyta av arbetsredskap. Bordet har 6 höj- och sänkbara ben ifrån GBP som garanterar 300 kg jämt fördelad last på arbetsytan. 

 


 

 

Höj- och sänkbar arbetsyta med GBP lyftpelare

Höj- och sänkbar arbetsyta med vårt system av Lyftpelare för montering av skåp liggande. Stationen har även en elektrisk vinklingsfunktion på 75 grader för bästa ergonomi. 

 


 

 

Packstation för tung belastning

Packstation med stort krav på många justerbara fack för olika emballage och kartongstorlekar. Uppbyggd av GBP påbyggnadstillbehör.