Shopping Cart
Köp



Ergoff
Art.nr.
599869

Promenadband Walk it 2,0

5.995:- exkl. moms 7.494:- inkl. moms
  • Leveranstid: 5-8 veckor
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Nya uppdaterade Walk it 2,0 har fått flera uppdateringar:

- Hopfällbar

- Ultra slim design, endast 17 cm hög när den är i hopfällbar ställning

- Enkel att förflytta med integrerade handtag

- Kan placeras stående

- Ultraljudssensor som kan kontrollera hastighetet i de olika zonerna på promenadbandet.

- Borstlös motor: tystare, längre livslängd och högre efefktivitet.

- Medföljer fjärrkontroll och kan styras med bluetooth.

Utan tvekan marknadens bästa promenadband med följande detaljer som gör skillnad:

Tack vare de integrerade handtag gör att promenadbandet blir enklare att förflytta.

Med den smarta konstruktionen kan även Walk it 2,0 även förvaras stående när den inte används till skillnad från andra modeller som finns på marknaden. Perfekt bakom en dörr dörr eller ståendes bredvid arbetsbordet.

Komplettera med vår bästsäljande underarmsstöd för att avlasta nacke och axlar samtidigt som du promenerar.

 

Du kan öka och minska hastigheten med samtidig tydlig visning i km/h. En takt på 1–4 km/h är för de flesta en optimal nivå som håller blodcirkulationen och ämnesomsättningen igång, samtidigt som tillräckligt med energi kan riktas mot arbetsuppgifterna. Maximal hastighet är 6 km/h.

Bandet är tystgående och har en stark motor, allt för att klara av låg fart under lång användningstid i kontorsmiljö. Ingen kan dock promenera helt ljudlöst. Ju snabbare man promenerar desto mer ljud genereras. För de allra flesta innebär en promenad på uppemot 4 km/h inte en störning för omgivningen och promenerandet hörs inte då man pratar i telefon.

Att gå ned i vikt behöver nödvändigtvis inte vara den enda anledningen att byta kontorsstolen mot ett promenadband. Den största vinsten är att minska stillasittandet. Risken för cancer, stroke, hjärt/-kärlsjukdomar etc. minskar drastiskt när du promenerar på gåband. Ändå är just viktnedgång en huvudanledning för många att använda WalkingPad. Studier har visat att man genom att promenera två timmar om dagen kan gå ner många kg på ett år! Du själv avgör hur mycket och hur fort du vill gå ner i vikt. Ju mer du går per dag, desto mer fett försvinner från din kropp – så länge du inte kompenserar genom att äta mer. De flesta promenerar på WalkingPad allt mellan 2 km till 25 km om dagen. Vissa går alltså ner mer än ett kilo i veckan när de arbetar bara av att använda gåbandet!

 

Vanliga frågor om Promenadband:
Kan jag flytta på gåbandet?
– Dra ur kontakten och vik ihop. Rulla gåbandet på hjulen.

Störs inte mina kollegor av ljudet?
– Att gå på promenadband kan inte ske ljudlöst, men upp till 3,2 km/h (lämplig promenadtakt för att samtidigt arbeta och hålla igång cirkulationen) har man uppmätt c:a 50 db på 1 m avstånd. Det är vad man anser som normalt kontorsbrus. Ju snabbare du går desto högre ljud. Genom att ställa bandet på en matta och genom att använda sig av t.ex. golvskärmar kan ljudet dämpas ytterligare.

Går det verkligen att arbeta samtidigt som man går?
– Det krävs oftast inte mer än 15–30 minuter första gången tills man vänjer sig. Sedan fungerar det mesta bra. Egenskaper som t.ex. kreativitet och viss problemlösning fungerar oftast bättre under fysisk aktivitet. Även uppgifter som att hantera mail och prata i telefon går utmärkt. Särskilt precisionskrävande uppgifter och för vissa individer särskilt komplexa uppgifter kan lösas bäst vid ett bekvämt sittande, men nobelpristagaren i ekonomi går ofta på sitt promenadband då han arbetar vid sitt skrivbord. Om du tar en kaffekopp eller ska skriva något kort för hand med penna kan du ställa dig på de båda sidorna vid sidan av bandet, medan bandet går för att inte spilla eller slinta med pennan. Många klara även dessa aktiviteter galant då de går.

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Hopfällbar
Enkel att förflytta
Integrerade handtag
Produktspecifikationer
Mått LxDxH (mm) uppfälld läge
1445x590x115
Mått LxDxH (mm) hopfälld läge
770x590x170
Promenad yta (mm)
1200x460
Max användarvikt (kg)
100
Ljudnivå
<53 dB
Hastighet (km/h)
1,0-6,0
Effekt
550W (borstlös motor)