Ergoff byter namn till Sono

Du har kommit rätt! Ergoff heter numera Sono Sverige AB. Vi är samma gäng som tidigare med fokus på kunskap, service och hållbarhet. Vårt mål är att förbättra din arbetsvardag.

Välkommen!

Ring oss på
018-18 68 80

Kundservice

Kunskap

Logga in

Shopping Cart
Varukorg

Vi förstår vad du behöver-för en bättre arbetsvardag


Kvalitet, service och hållbarhet


Ta hjälp från någon av våra experter


Headset

Headset

Känner du till lagen för användande av kommunikationsutrustning i fordon? Enligt den får personer som kör motordrivna fordon bara använda kommunikationsutrustning om det inte inverkar menligt på framför ...

Känner du till lagen för användande av kommunikationsutrustning i fordon? Enligt den får personer som kör motordrivna fordon bara använda kommunikationsutrustning om det inte inverkar menligt på framförandet av fordonet. Här har vi förslag på produkter för dig som vill köra säkert och vara väl rustad för lagenlig kommunikation i bilen.

Men inte bara i bilen behöver du headset. Kontorshörlurar eller headset är i princip ett måste för dig som arbetar i kontorslandskap av något slag. Med dagens alltmer aktivitetsbaserade kontor och flexibla arbetsplatser är t.ex. trådlösa headset och hörlurar för kontorslandskap snarare ett måste.

Att kunna röra sig obehindrat i arbetet och för att hitta en plats att prata ostört på, samtidigt som man befinner sig mitt i ett kontorslandskap, kräver stor flexibilitet. Ett trådlöst kontorsheadset är då den perfekta lösningen.

 

Det finns ingen produkt att visa i denna kategori.