Shopping Cart
Köp



Kinesis
Art.nr.
620877

Kinesis Advantage360 Pro Tangentbord, ZMK Bluetooth Multichannel

6.255:- exkl. moms 7.819:- inkl. moms
  • Skickas inom 1-2 arbetsdagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

Kinesis nya helt delade, trådlösa, konturformade tangentbord designat för att ge maximal komfort och justerbarhet. Dela, vrid och vinkla varje modul för optimal skrivhållning. Utrustad med taktila bruna mekaniska nyckelbrytare och SmartSet-programmeringsmotorn.

Till skillnad från basmodellen som använder Kinesis egenutvecklade SmartSet, använder Pro ZMK-firmware med öppen källa. Programmera tangentbordet med den webbaserade konfiguratorn eller enkel textsyntax. Avancerade användare kan komma åt koden på GitHub för att bygga och dela sina egna funktioner.

Advantage360 Professional är designad för avancerade användare och är inte alls lika lätt att programmera som Advantage360 med SmartSet. ZMK stöder inte programmering ombord så användare som förlitar sig på den funktionen kanske inte är nöjda med Pro.
 

Integrerat vinkling

Med en knapptryckning växlar du enkelt mellan 3 vinklingsinställningar (låg, medium och hög) för att minska belastning på underarmarna.

Den låga inställningen replikerar samma vinkel som de ursprungliga Advantage tangentborden.

 

 

Ergonomiska egenskaper

Konkava tangenterna har en skålform för att minska hand- och fingerextensionen och slappnar av musklerna.
Genom att separera tangenterna placeras armarna i axelbredd för att hålla handlederna raka och vinkelräta mot utgångspositionen för att minska abduktion och felställningar i handleden.
Tangenterna är arrangerade i vertikala kolumner (snarare än förskjutna) för att bättre återspegla fingrarnas naturliga rörelse.
De två tangentbordsdelen är vinklingsbara för att man ska kunna få möjligheten höja tumsidan av handen. Vinklingen sätter handen i en mer neutral, "handskakning" läge och minskar påfrestningarna som orsakas av underarmspronation. Välj mellan en av tre höjder beroende på dina preferenser.
De integrerade handledsstöden minskar stressande böjning av handlederna och ger en bekväm plats att vila händerna på när du inte aktivt skriver. (köpes separat artnr 620878)
Området där tummen är i sitt normalposition finns de ofta använda tangenterna som Enter, Mellanslag, Backsteg och Delete för att omfördela arbetsbelastningen från dina relativt svaga och överanvända lillfingrar till starkare tummar.
Advantage360 kan se stor ut, men den har faktiskt ett mindre fotavtryck än de flesta tangentbord eftersom den numeriska delen är borta så att du kan placera musen närmare kroppen, vilket minskar ogynnsam arbete med händerna utanför axelbredd.
Funktionstangenter finns på nummerraden och nås via Fn-tangenten för minskad räckvidd.

Mekaniska tangenter

Advantage360 använder Gateron Brown switch med låg kraft taktila tangenter. "Taktilitet" är en något förhöjd kraft runt mittpunkten av tangentslaget som låter dig veta att omkopplaren är på väg att aktiveras. Ett taktilt svar föredras av många ergonomer, eftersom det signalerar dina fingrar att aktivering är på väg att inträffa och kan minska frekvensen av att "bottna" omkopplaren med ett hårt slag.

Advantage360 Professional har tryckkänsliga bruna mekaniska tangenter som är av genomlysande ABS-plast med vit LED-bakgrundsbelysning när den är aktiverad.

 

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Ergonomisk utformad tangentbord
Trådlös och vinklingsbar
Programmerbara tangenter
Produktspecifikationer
Kompatibilitet
Windows 7-11, macOS, Linux, Android, Chrome
Layout
US