0
3
:
0
0
Få 15% rabatt här och nu
Din rabatt har lagts till
Har du svårt att bestämma dig?
Om du beställer inom de närmaste 30 minuterna ger vi dig 15% rabatt på din beställning. Så kanske valet blir enklare?
Denna rabatt kan inte kombineras med andra rabatter / kampanjer.
Shopping Cart
1 / 1
KöpContour design

Rollermouse Pro 3 Plus Svart

Sku
495941
RollerMouse Pro3 Plus har utvecklats för arbetsuppgifter som kräver många repetitiva rörelser. Pro3 Plus är ett bra val för yrkesarbetande och andra som använder musen mycket varje dag. RollerMouse bredd gör den speciellt lämpad för tangentbord i standard- eller fullstorlek, som också är bekväma att skriva på. Handledsstöden på RollerMouse Pro3 Plus ger en längre och smidigare övergång från skrivbord till RollerMouse och tangentbord, då det är större och djupare än det normala handledsstödet på Pro3. Detta innebär att dina händer och armar kan vila på en större yta och ligga ännu mer naturligt utan anspänning. RollerMouse Pro3 Plus ger användare med större händer och längre fingrar extra komfort och ännu bättre och mer ergonomisk arbetsposition för alla.

Nytt utseende
Basen av aluminium och gummerade tangentbordsstöd ger ökad stabilitet. Handledsstödet i konstläder löper längs hela kanten. Förbättrat scroll-hjul och lättare att navigera runt. De medföljande tangentbordsstöden placeras mitt på enheten och gör att du kan justera höjd och vinkel för bästa komfort.

Rör dig på rätt sätt
Rör dig efter kroppens egna förutsättningar. Designen av RollerMouse Pro 3 förebygger och lindrar belastningsskador i händer, armar och nacke, vanligen orsakade av felaktiga arbetspositioner. Kombinationen av en naturlig sittställning, skonsamma rörelser och händerna i position framför kroppen, gör att du reducerar påfrestningar från halsen hela vägen ner till fingrarna. RollerMouse Pro 3 låter dig arbeta fokuserat, bekvämt och effektivt på egna villkor.

Detaljerna som gör skillnad
Arbetsflödet blir snabbare då Pro3 är utrustad med flera smarta funktioner. Copy/paste och dubbelklick är bara ett knapptryck bort. Klickmotstånd justeras enkelt och markörhastighet likaså. Det smala handledsstödet fungerar bra för mindre arbetsplatser och i kombination med ett separat underarmsstöd. Den ergonomiska designen gör att du kan sitta längre stunder vid datorn och arbeta mer bekvämt. Det går helt enkelt fortare och smidigare än någonsin förut!

Inställbara funktioner
RollerMouse Pro 3 är en 8-knapparsmus (5 förprogrammerade knappar) som har flera användbara funktioner, t.ex. klipp-och-klistra med ett klick, tre olika lägen och möjlighet att ställa in knappmotstånd och markörhastighet. Klickmotstånd ställs i m.h.a. klickreglaget på undersidan. Tre lägen – PC, MAC och HID (Linux).

Forskare vid Harvards universitet har i en studie funnit att RollerMouse ger en betydligt bättre ställning för handleder och axlar vid arbete framför datorn, jämfört med en vanlig mus. Studien jämförde RollerMouse med en vanlig mus, styrkula och pekplatta, och man kunde fastställa att RollerMouse hade störst effekt när det gällde att minska muskelansträngningen i underarmen (upp till 20%). Testpersonerna rapporterade också att RollerMouse var enkel att använda med minsta möjliga obehag när de utförde sina uppgifter*. (*uppgifterna är hämtade från en ”preliminär” rapport som presenterades vid Applied Ergonomic Conference 2013).

 • Färg: svart
 • Bredd: 48,8 cm
 • Djup: 9,9 cm
 • Höjd: 2,9 cm
 • Rullstavsbredd: 17 cm
 • Integrerat handledsstöd: Ja
 • Markörhastighet: 600–2400 dpi
 • Knappar/funktioner: 8 knappar (5 programmerbara)
 • Anslutning: USB-kabel
 • Behövs drivrutiner: Nej
 • Garanti: 2 år från inköpsdatum
 • Kompatibilitet: PC och Mac
 • Installation: Plug-and-play
Läs mer Läs mindre
Skapa ett konto för att se priser
Produktinformation
Mått B x D x H
514 x 150 x 27 mm
Rörelsekänslighet
2400 dpi
Anslutning
Kabelansluten
Antal knappar
8