Shopping Cart
Köp


Ergoff
Art.nr.
109369

Svikt och balansplatta StandActive, Svart

1.395:- exkl. moms 1.744:- inkl. moms
  • Skickas inom 1-2 arbetsdagar
  • Välkända varumärken
  • Stort produktutbud
  • Transportörer DB Schenker ColliCare
Beskrivning

På StandActive balansbräda står du skönt och varierat, med alla typer av skor eller barfota, så att du orkar och vill stå längre utan besvär. Tre timmars aktivt dynamiskt stående om dagen på StandActive innebär att upp till 10 kg mer kroppsfett förbränns på ett år jämfört med stillasittande. Samtidigt stärker du dina ben, din rygg och din hållning och får en bättre allmänhälsa. StandActive balansplatta är också mycket lämplig för tidig rehabilitering: för muskeluppbyggnad, koordination och rörlighet samt balansträning.

Med StandActive tar du det kanske viktigaste steget till ett längre och hälsosammare liv. Till dig som redan bestämt dig för att byta ut en del av det skadliga och faktiskt på sikt livsfarliga stillasittandet mot att stå upp under en del av arbetsdagen har vi goda nyheter. På StandActive står du skönt och varierat, så att du orkar och vill stå längre utan besvär. På StandActive kan du stå med alla typer av skor, även med klack eller barfota om du vill.

Genom den unika kombinationen av svikt och en mjuk rörlighet i alla plan blir ditt stående mer dynamiskt och skonsamt. Förbränningen och cirkulationen ökar och de optimerade arbetsvillkoren för venpumpen i vaderna, som också kallas det perifera hjärtat, gör att benen inte känns ”tunga” på samma sätt som vid vanligt statiskt stående. Du kommer därför att vilja stå längre och genom fysisk aktivitet håller du även din hjärna mer alert.

Om du är lång är det viktigt att tänka på att ditt bord går att höja tillräckligt högt, då StandActive är 12,5 cm hög. StandActive balansplatta är också mycket lämplig för tidig rehabilitering: för muskeluppbyggnad, koordination och rörlighet samt balansträning.

Visa mer produktinformation Visa mindre produktinformation
Stärker muskulaturen
Ger bättre hållning
Ökar blodcirkulationen
Produktspecifikationer
Storlek (b x d x h)
600 x 390 x 125 mm
Färg
Svart
Max användarvikt
150 kg