0
3
:
0
0
Få 15% rabatt här och nu
Din rabatt har lagts till
Har du svårt att bestämma dig?
Om du beställer inom de närmaste 30 minuterna ger vi dig 15% rabatt på din beställning. Så kanske valet blir enklare?
Denna rabatt kan inte kombineras med andra rabatter / kampanjer.
Shopping Cart
1 / 1
KöpSteppie

Steppie Balansplatta

Sku
496033
Sitter du också lite för mycket? Börja en aktivare livsstil på jobbet idag… Det är varken bra för vikten, ryggen eller energin att sitta ned på jobbet åtta timmar om dagen. Steppie balansplatta aktiverar och gör livet lättare och behagligare för dig som har en stillasittande arbetsdag. Du står mer dynamiskt än på ett plant golv och tränar rygg och ben samtidigt som du får bättre balans. Den förbättrade blodcirkulationen leder i sin tur till mer energi, mindre trötthet i benen, ökad koncentration och högre effektivitet på jobbet. Det enda du behöver göra är att stå på plattan så händer allt av sig självt! Kombinera gärna med Steppie Soft Top ståmatta ovanpå för ett ännu bättre och mjukare stående.

Friskvård och mer rörelse i arbetslivet
Aktuell forskning visar att daglig kontinuerlig lågaktiv fysisk aktivitet är viktigare för allmänhälsan än t.ex. 3 x 1½ timmes träning i veckan. Det är varken bra för vikten, ryggen eller energin att sitta ned på jobbet åtta timmar om dagen. Steppie balansplatta aktiverar och gör livet lättare och behagligare för dig som har en stillasittande arbetsdag.

Steppie är lika genial som den är enkel
Steppie har en stilren och enkel design som passar in i alla kontorsmiljöer eller i det egna hemmet. I motsats till en traditionell vippbräda med en kula under, som kräver mycket energi, koncentration och balans att använda, kan vem som helst utan några förkunskaper och helt problemfritt använda en Steppie balansplatta. Balanspunkten är lätt att hitta för kroppen och plattan vippar mycket mer kontrollerat än en traditionell balansbräda.

Material Tillverkad i polypropen. Återvinningsbar. Ståyta med struktur för bättre skogrepp.

Steppie balansplatta har en plan ovansida (i motsats till konkav) vilket gör att man undviker s.k. pronation dvs. när fot och knä lutar inåt och belastas ”onaturligt” av tyngdkraften. Pronation kan annars leda till belastningsbesvär i fot- och knäled, men även orsaka problem i höft och rygg.

När du använder Steppie…

  • avlastar, tränar och stärker du rygg och ben i en lätt intervallträning under hela dagen, vilket i sin tur bidrar till en naturlig kroppshållning
  • blir det behagligt att stå längre stunder – lite rörelse är mindre uttröttande än stillastående
  • främjas blodcirkulationen och trötthet i benen motverkas
  • aktiveras och tränas coremuskulaturen (inre, djupt liggande muskler som håller upp och balanserar ryggraden)
  • förbränner du 3‒4 gånger fler kalorier jämfört med när du sitter vilket främjar viktnedgång
  • får du mer energi till både kropp och hjärna
  • förbättras koncentrationsförmågan
  • tränar du balansen
  • tränar du även fotled, knä och höft
Läs mer Läs mindre
Skapa ett konto för att se priser
Produktinformation
Mått
560 x 360 x 53 mm