1
5
:
0
0
Få 15% rabatt – klicka "Ja tack"!
Din rabatt har lagts till
SUPERVECKA på Sono.se – Beställ här och nu!
Om du beställer inom 15 minuter ger vi dig 15% rabatt på ett helt köp!
Denna rabatt kan inte kombineras med andra rabatter / kampanjer.

Ring oss på
018-18 68 80

Kundservice

Kunskap

Logga in

Shopping Cart
Varukorg

Vi förstår vad du behöver-för en bättre arbetsvardag


Kvalitet, service och hållbarhet


Ta hjälp från någon av våra experter


Bord

Bord

Här hittar du ett stort utbud av olika typer av bord. Vi har flertalet varianter av bord för kontoret, mötesrummet, för sociala ytor, matsal och många fler. Om du har svårt att välja bord är du välkom ...

Här hittar du ett stort utbud av olika typer av bord. Vi har flertalet varianter av bord för kontoret, mötesrummet, för sociala ytor, matsal och många fler.

Om du har svårt att välja bord är du välkommen att kontakta våra duktiga produktspecialister som gör sitt yttersta för att hjälpa dig. Vi levererar kontorsmöbler till alla typer av verksamheter, både stora som små och vi vet vad som fungerar bäst i olika sammanhang.

I vårt sortiment hittar du allt ifrån små sidobord för en fikastund, högre barbord för trevliga samtal och möten i sällskapsytorna, fasta eller sammanslagsbara kantinbord, mötesbord i många olika storlekar och såklart även ditt nya skrivbord. Det är ju ingen hemlighet att de allra flesta numera väljer höj och sänkbara skrivbord, dessa hittar du i en helt egen kategori här: Höj och sänkbara bord.