Shopping Cart
 • 30% av våra ordrar skickas inom 24 timmar
 • Lager i Norge och Sverige
 • Premium varumärken med 10 års garanti
 • Ledande skandinavisk inredningskoncern med 900 miljoner i omsättning

Mäklarbord

Mäklarbord, när du har ont om plats, anställda som kommer och går till kontoret och eller helt enkelt inte behöver så stor yta så kommer våra minimalistiska mäklarbord vara ett perfekt alternativ. Vårt utbud av bord sträcker sig från små och låga sidobord för en kopp kaffe, högre barbord för en trevlig pratstund, fasta eller fällbara matsalsbord, mötesbord i många utföranden och inte att förglömma ditt nya skrivbord. Det är ingen hemlighet att de allra flesta skrivbord som används idag har en elektrisk höj- och sänkfunktion – så du hittar dem i en helt separat kategori här: Elektriska höj- och sänkbord.

Mer information
 • Fri frakt över 6900:- exkl. moms
 • 1-2 dagars leverans från att varan är på lager
 • Transportörer DB Schenker ColliCare
Sortera efter
 1. Götessons Bordsskärm ScreenIT för placering på bord
  1.940:- exkl. moms
  2.425:- inkl. moms
  Leveranstid: 5-8 veckor

Mer om mäklarbord

När en mindre kontorsplats är tillräcklig

Begreppet är kanske inte alla som känner till. Konceptet är inte i första hand kopplat till mäklare där det tagit sitt namn, utan principen är lika enkel som vettig; Har du dåligt utrymme, anställda som springer fram och tillbaka eller helt enkelt behöver mindre arbetsyta så kommer våra ytkrävande mäklarbord vara ett bra alternativ.

Vårt utbud av bord sträcker sig från små och låga sidobord för en kopp kaffe, högre barbord för en trevlig pratstund, fasta eller fällbara matsalsbord, mötesbord i många utföranden och inte att förglömma ditt nya skrivbord. Det är ingen hemlighet att de allra flesta skrivbord som används idag har en elektrisk höj- och sänkfunktion – så du hittar dem i en helt separat kategori här: Elektriska höj- och sänkbord.

Om du är osäker på vilken typ av bord du ska välja är du alltid välkommen att kontakta oss, så gör vi vårt yttersta för att hjälpa till. Vi levererar kontorsmöbler till företag av alla storlekar, och vet vad som fungerar i olika sammanhang.