0
3
:
0
0
Få 15% rabatt här och nu
Din rabatt har lagts till
Har du svårt att bestämma dig?
Om du beställer inom de närmaste 30 minuterna ger vi dig 15% rabatt på din beställning. Så kanske valet blir enklare?
Denna rabatt kan inte kombineras med andra rabatter / kampanjer.
Shopping Cart
1 / 1
KöpVarier

Varier Move svart REV 194/svart

Sku
497190
På Move ståstödsstol är du ändå aktiv fast du sitter ned. Sitsen har diametern ø 43 cm. Med 360° rörelsefrihet är det självklart att den höjdställbara Move kan positioneras så att den passar dig. Denna variant av Move levereras i svartlackad ask och svart Revivetyg från Kvadrat. Sitthöjd: 56–82 cm.

Sitt stadigt, stå lätt – Move följer dina rörelser
Varier Move är redan en klassiker. Sedan Move ståstödsstol designades på 80-talet av norrmannen, Per Øie, tog den snabbt täten i kategorin icke konventionellt sittande. Distinkt, funktionell och med en design som inte går att förväxla med något annat. Varier Move stödjer din kropp vid rörelse vare sig du sitter eller står. En idealisk arbetsstol som passar extra bra vid de höj- och sänkbara borden. 

Denna flexibla ståstödstol är utrustad med graderad, skivformad fot så att dess lutningsvinkel kan följa din kropp i en rad olika ställningar. Du kan därmed öka vinkeln mellan din överkropp och dina lår, vilket minskar belastningen på rygg och nacke. Stolen hjälper till att hålla ryggraden i dess naturliga S-kurva och ger din kropp rörelsefrihet samtidigt som ryggen och magmusklerna stärks. Bottenplattan av trä är tillverkad i högkvalitativ bok från europeiska skogar. Materialet motverkar sprickbildning och att träet sväller eller krymper. Den fina ytan åstadkoms med ett topplager av handslipad askfanér som avslutningsvis täcks med vattenbaserad giftfri lack.

Läs mer Läs mindre
Färg
Svart
  • Svart
  • Blå
Underrede
Svart
  • Natur
  • Svart
Skapa ett konto för att se priser
Produktinformation
Textil
Svart Kvadrat Revive 194
Sitthöjd (mm)
560 - 820
Underrede
Svart
Basplatta (mm)
Ø400
Design
Per Øie
Garanti
5 år